روش دیگر تخریب ساختمان، روش مکانیکی است. در این روش از ماشین آلات سنگین مانند بیل مکانیکی، لودر، جرثقیل و چکش هیدرولیکی استفاده میشود. تخریب مکانیکی جز روشهای سریع و ایمن بوده و برای تخریب ساختمانهای بزرگ و اسکلت دار مناسب است.
برنامهریزی برای حذف مواد خطرناک: قبل از شروع به تخریب، لازم است مواد خطرناک مانند مواد شیمیایی خطرناک و غیره شناسایی و حذف شوند.
هر روش تخریب دارای مزایا و معایب خاص خود است و انتخاب بهترین روش بستگی به مواردی مانند نوع سازه، محیط اطراف، و مقررات محلی دارد.
از دیگر روشهای تخریب ساختمان میتوان به تخریب با گوی فلزی اشاره کرد. در این روش گویهای فلزی سنگین که به جرثقیل متصل هستند، برای تخریب ساختمان مورد استفاده قرار میگیرند.
با اطلاع و همکاری مراجع ذیربط، جریان برق، گاز، آب و سایر خدمات مشابه در ساختمان مورد تخریب قطع میگردد.
زمان و مکان حضور پیمانکار در محل برای بازدید و انجام کار توسط شما مشخص میشود.
به صورت کلی تخریب دستی به دلیل عدم نیاز به تجهیزات خاص، ارزانترین روش تخریب ساختمان است اما نباید از این موضوع غافل شد که این روش زمان بر و پر زحمت بوده و خطرات ایمنی زیادی نیز دارد.
تخریب دیوار ، تخریب کف ، تخریب سقف و تخریب ساختمان با نظارت مهندس و رعایت اصول ایمنی
کدام بخش از سازه باید تخریب شود؟ کل ساختمان، کف آن، اپن، دیوار آجری/بتنی یا ...؟
گاهی تخریب و تجمیع چند ساختمان به ساخت سازههایی با استحکام بیشتر و فضای مناسبتر منجر میشود.
بلاگ سنجاقسنجاق پرسموقعیتهای شغلیدرباره سنجاققوانین و مقررات
نکته تکمیلی: سقف سازهها هم میتواند بتنی، آجری یا آهنی باشند. همانطور که حدس میزنید، هزینه تخریب سازههای با سقف بتنی، از دومورد دیگر بالاتر است.
جنس اسکلت و اصولا مصالح بهکاررفته هم روی هزینه تخریب ساختمان تاثیر میگذارند. تخریب ساختمان به طور کلی هزینه تخریب سازههایی با اسکلت بتنی از تخریب ساختمانهایی که اسکلت آهنی دارند، بیشتر است.
تخریب ساختمان کلنگی و فرسوده، ساختمان بتنی، خانههای آجری و ...